January 4, 2024

Jobs2Work

  • info@jobs2work.be
  • 2WORK Aarschot, 2WORK Leopoldsburg, 2WORK Antwerpen, 2WORK Herentals, 2WORK Charleroi

jobs2work

Op zoek naar uw volgende job? Zoek niet langer, we helpen u graag verder. Schrijf je in of bekijk onze vacatures!

2WORK NV is een jong, dynamisch en ondernemend uitzendkantoor in expansie met een focus op Cleaning (Daily Cleaning + Industrial Cleaning), Office en Technics. We hebben momenteel kantoren in Aarschot, Herentals(maatschappelijke zetel), Leopoldsburg, Jumet en Antwerpen. 2WORK is VCU-gecertificeerd . VG2222/U

Onze missie

Talent is our DNA. 2WORK  wil graag een toonaangevende rol spelen op de uitzendmarkt. We willen ons duidelijk onderscheiden op basis van onze dienstverlening aan onze klanten en kandidaten. Hiernaast werven  en selecteren wij ook talenten om uw team permanent te versterken (werving en selectie). Graag zetten wij onze kennis, ervaring en netwerk in dienst van uw bedrijf.

Onze visie

Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak naar zowel onze klanten als onze kandidaten. Ons doel is om uw groei te ondersteunen en wij willen bekend staan voor de kwaliteit van ons werk en de resultaten van onze klanten. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.

Ons team

2WORK  omvat een klein team die zeker zijn sporen al verdiend heeft in de uitzendwereld. Om u op de beste manier te kunnen helpen, werken we enkel op afspraak. Dankzij onze manier van werken hebben onze medewerkers genoeg tijd om uw bezoek voor te bereiden. Dat is ook voor u een win-winsituatie: tijdens uw bezoek hoeft u zich immers geen zorgen te maken over wachtenden voor u.

THE AMBITION

Short & Long distance wolrd champs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

LEARN MORE